П`ятниця, 19.04.2024, 05:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайту
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Сайт Міністерства освіти і науки Молоді та спорту
Сайт Міністерства культури і туризму
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 3 » Фестиваль "Райдужний світ народних мелодій"
09:08
Фестиваль "Райдужний світ народних мелодій"
8 квітня 2012 року відбувся 26-й  Міжнародний фестиваль народної музики "Райдужний світ народних мелодій".  
Ансамбль пісні і танцю "Сузір'я" виборов диплом лауреата 
Фестиваль був заснований у 1985 році і є однією з найбільш значущих подій у культурному житті південного регіону Харківської області. Ініціатором його проведення є талановита організатор, музикант і педагог Валентина Біленька.

Цього року на фестиваль приїхали понад 500 учасників дитячих і дорослих музичних колективів, оркестрів та ансамблів з різних міст України й Росії, у тому числі з Москви, Бєлгорода, Орла, Донецька, Миколаєва.

Колектив училища із 40 студентів та викладачів гідно представив Лозівщину.

На цьому фестивалі гучними аплодисментами, оваціями та словами "Браво!" зустрічали глядачі виступ нашого чудового колективу. Особливо

зворушливо зал сприйняв вручення короваю під час музично-хореографічної композиції "Хліб святий".

Наше училище культури і мистецтв має унікальну можливість створити саме такий творчий колектив, де зібрані музиканти, танцюристи, оркестранти. І, звісно ж, найголовніше – це чудова талановита молодь, яка і є основою, фундаментом ансамблю. І не можу не висловити слів подяки творчим керівникам колективу, його натхненникам і вчителям, це: режисер Лариса Шапко, керівник оркестру народних інструментів Андрій Мосєєв, хормейстери Тетяна Кагадей, Людмила Шугаєва, Наталія Марченко, балетмейстер-постановник Інна Спичак, соліст ансамблю заслужений артист Чувашії Валентин Перехрест.

Слова подяки також хочеться висловити і нашим меценатам. Це, в першу чергу, Сергію Федоровичу Степанову – голові Лозівської міської організації Партії регіонів, а також голові правління ВАТ "Лозівське АТП-16309" Сергію Івановичу Сидорі, начальнику ЛВРЕМ АК "Харківобленерго" Володимиру Миколайовичу Тищенку.

Звертаючись до талановитої молоді Лозівщини, хочу зауважити, що вам дав Господь Бог талант, і не можна закопувати його у землю! Розвивайте його! Вчіться! Отримуйте професійну освіту у кузні кадрів – нашому училищі культури і мистецтв. Ставайте педагогами, артистами, художниками нашої любої, чудової країни, ім'я якій – Україна. Двері нашого училища завжди відкриті для Вас.

Переглядів: 623 | Додав: Lars | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: